Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

Prúty Dragon PRO GUIDE X

Publikované : 2018-05-04 12:53:51
Kategórie : Recenzie rybárskych produktov

Rada prívlačových prútov Guide Select  si svojou dlhoročnou prítomnosťou na trhu vyslúžila povesť udíc s jedným s najlepších prenosov záberu dravca a práce nástrahy do rukoväte prúta. Ďalšou neprehliadnuteľnou skutočnosťou bol ich extravagantný dizajn s výrazným prvkom – rukoväte, ktorá bola celá z uhlíkových vlákien.

Nová generácia tejto úspešnej modelovej rady má mierne pozmenený názov Pro Guide X. Výrobca sa zameral na zachovanie vysokého kvalitatívneho štandardu súbežne s implementovaním aktuálnych dizajnových trendov.

Spojenie rezonančného systému (Resonance System) a rukoväte z tuhého grafitu, ktorý perfektne prenáša akustické vlny, poskytuje rybárovi  neuveriteľný dojem a intenzitu príjmu informácii od nástrahy, typu dna a záberu ryby. Je to porovnateľné s citlivosťou lovu pri držaní čistého grafitového blanku.

Dizajn prútov celej série je zvýraznený červenou dekoratívnou šnúrou a polomatného laku v tej istej farbe.

Komponenty boli vybrané od tradičného dodávateľa, firmy FUJI, sedlo navijaku a aj očká, Alconite K-series. To všetko na blanku TORAY.

V porovnaní s predchádzajúcou generáciou došlo k výraznému úbytku váhy, samozrejme bez ovplyvnenia výkonnosti prútu.

V modelovej rade je celkovo 30 rôznych typov prútov. Prevažujú dvojdiely, no nachádzajú sa tam aj variácie jednodielne, resp. 1+1, kde sa zasúva celý blank do rukoväte. Najnižšie vrhacie gramáže sú do 10g, u najsilnejšieho modelu až 150g. Výrobca myslel aj na fanúšikov castingu a do sortimentu zaradil prúty tohto typu.

Maťo.

privlac.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment