Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

TORAY

Publikované : 2018-03-31 10:50:20
Kategórie : Recenzie rybárskych produktov

TORAY INTERNATIONAL, INC. – Skutočný svetový gigant chemického priemyslu. Producent širokého spektra chemických výrobkov, okrem už spomenutých syntetických vlákien sú to aj farmaceutika, textilné vlákna, plasty, atď.

Vzhľadom na ich obrovský technologický a dispozičný potenciál, množstvo laboratórií, silný Výskum a Vývoj, počet vedcov, čiže intelektuálne vlastníctvo, Toray nadizajnoval a patentoval viac ako tucet technologických procesov na výrobu a spracovanie nylónových, kopolymérových, polyetylénových a aramidových vlákien. Tieto ich vlastné technológie im okrem iných výrobkov umožňujú pohodlne vyrábať aj tie najkvalitnejšie rybárske vlasce a šnúry, produkty, ktoré vyčnievajú z pomyselnej kvalitatívnej rady svojou neuveriteľnou pevnosťou a abrazívnou odolnosťou.

Pred pár rokmi spoločnosť uskutočnila významné technologické vylepšenia procesu spletania väčšieho počtu jemných vlákien. Zároveň sa zamerali aj na technológiu povrchových úprav spletaných šnúr, čo prinieslo významné zmeny v oblasti abrazívnej odolnosti a pevnosti v ťahu. Výsledkom všetkých týchto technologických vylepšení je šnúra Dragon HM8X.

Je ťažké opísať rozdiel medzi štandardnou spletanou šnúrou a 8X šnúrou najnovšej generácie. Všetky tie jej jedinečné vlastnosti pochopíte až keď ju fyzicky držíte v ruke a zrealizujete s ňou aj pár náhodov. Rozdiel je enormný - je to zlomový výrobok, medzník na trhu spletaných šnúr, ktorý prináša do rybačky novú kvalitu.

Maťo.

privlac.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment