Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

Pacov zimný epos, kapitola III.

Publikované : 2018-04-02 12:16:47
Kategórie : Rybársky blog

... pokračovanie z minula.

D ako draft day: V živote záleží vlastne len na troch veciach. Po prvé, aby 16.6. na zahájení na Šírave veľmi nefúkalo. Po druhé, aby som niekedy v živote chytil jesetera malého a po tretie na NFL. Takže podľa vzoru najslávnejšej ligy sveta ukážme silné a slabé stránky tohtoročných účastníkov nášho každoročného výletu na Poličku, kde bude súťaž dvojíc v love duhákov so zakrpatenými plutvami. Dovoľte teda predstaviť výrazné osobnosti ktoré budú širiť slávu nášho mesta až v ďalekom Česku.....

Team č.1 – Dr.team.

Suverénne najvzdelanejší team tvoria JUDr. Oreh a PaedDr. Karas.

Oreh: Podľa časopisu Forbes druhý najbohatší Rusnak po Andym Warholovi. Známy filantrop, podnikateľ a playboy, ktorý je pre svoje časté návštevy Ázie nazývaný svidnícky Marco Polo, kde ale namiesto šírenia kultúry a kresťanstva radšej rozsieva východoslovenské gény.

Prednosti: Určite bude 100% pripravený po fyzickej aj mentálnej stránke. Jeho výbavu na Poličku dovezie samostatný kamión.

Slabosti: Vďaka svojej veľkodušnosti je obklopený parazitmi z iných teamov, ktorí kúsok po kúsku odoberajú z jeho výbavy ako aj z ošatenia. Osobne týchto ľudí nenávidím.

Karas: Česká mutácia časopisu Moderní psychologie nedávno zdielala štúdiu jeho kontroverzného spôsobu terapie pri ktorej pomocou sexu pomáhal popredným slovenským herečkám s poruchou príjmu potravy. Svoju kariéru úspešného psychoterapeuta začal už na základnej škole, kde napriek silnej podvýžive dokázal šikanovať aj o 40kg ťažších spolužiakov.

Prednosti: Výlety s ním sú plné humoru, ľudského poznania, zaujímavého rozprávania a múdreho filozofovania.

Slabosti: Tento bonviván už bojuje so slabnúcim zrakom a slabou motorikou. Nástrahy mu bude asi naväzovať Oreh.

Team č.2 – Working class team.

Najpracovitejší team tvoria Koláč a Davidko.

Davidko: Odborný týždenník Žijeme zdravo vo svojom treťom februárovom vydaní uvádza jeho nelichotivý rekord v príjme kalórii, ktorých počas jedného pokrového večera dokázal do seba nasúkať v hodnote 21000kcal. Málokto do seba dokáže natrepať vedro halušiek a zakončiť to čiernohorským rezňom plávajúcim v prepálenom oleji.

Prednosti: Jeho odzbrojujúci úsmev barokového anjelika mu vyslúžil veľkú obľubu u ostatných pretekárov. Je to proste dobrý človek s veľkým srdcom /najmä pravú komoru má veľmi zväčšenú/.

Slabosti: Pohyb ako taký mu už spôsobuje veľké problémy. Reálne hrozí, že na štart jednotlivých kôl nedokáže prísť včas.

Koláč: Rachitický mladík s ambíciou ovládnuť svetový nábytkársky bussiness. Všetci veríme, že raz pred ním pokľakne aj CEO firmy IKEA. Školský časopis súkromnej základnej školy pre netalentované deti raz uverejnil fotku jeho vtáčej búdky v ktorej sa zasekol dudok kvôli veľmi malému otvoru. Našťastie ho stihli zachrániť.

Prednosti: Obrovské sebavedomie, výborná angličtina, neuveriteľná sebadôvera a pýcha ktorej takmer vždy predchádza tvrdý pád. Jeho rev sa určite bude niesť celou Poličkou, možno až do Pardubíc.

Slabosti: Čítanie a písanie.

Team č.3 – Chránená dielňa team.

Team s najväčšou potrebou ochrany tvoria Hlava a Paco.

Hlava: Ženský magazín Báječná žena hodnotí jeho vlasy ako najkvalitnejšie na severnej pologuli. Hustotu porastu na centimeter štvorcový má väčšiu ako morská vydra. Zbytky po jeho návštevách holiča sa dražia na e-bayi a zdobia parochňu nejednej hollywoodskej hviezdy. Spomeňme len napr. Stevena Seagala alebo Nicholasa Cagea.

Prednosti: Hlavička nikdy nemá zlú náladu, naopak svojimi neuveriteľnými príbehmi rozveselí aj najväčších skeptikov a frfľošov. Pri jeho obľúbenej kávičke a cigaretke si dokáže život náležite užívať.

Slabosti: Slabšie stehná, balvany vo vode a zacyklenie.

Paco: Slniečkár a zapálený športovec. Výsledky minuloročného MMM ho uvádzajú na potupnom 5958mom mieste. Horších bolo už len deväť maratóncov, z toho dvaja boli nevidiaci bez podpory. Tento rok sa už asi nezúčastní lebo mu jeho skupáňstvo nedovolí zaplatiť štartovné.

Prednosti: Nádherný spev a fotogeničnosť.

Slabosti: Šoférovanie hocičoho, obsluhovanie hocičoho, plešina.

 

V ďalšom blogu už priebeh samotného preteku aj s fotkami aj s reakciami účastníkov.

Paco.

https://privlac.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment