Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

Zľavnené produkty

MOMOI FISHING MFG CO., LTD.

Publikované : 2018-02-27 14:51:42
Kategórie : Recenzie rybárskych produktov

V snahe naplniť náročné očakávania zákazníkov, firma Dragon rozbehla spoluprácu s absolútnymi suverénmi v oblasti produkcie vysoko sofistikovaných syntetických vlákien, s takými spoločnosťami, ako TORAY INTERNATIONAL, INC. a MOMOI FISHING MFG CO., LTD. Všetky vstupné materiály, polovýrobky, aj finálne produkty, vyrobené týmito spoločnosťami v zastúpení firmy Dragon, sú kompletne vyrobené v Japonsku. Obe tieto japonské firmy vám teraz predstavíme:

MOMOI FISHING MFG CO., LTD. – Na trhu pôsobí od roku 1905, je to firma veľmi dobre známa medzi rybármi z celého sveta. Špecializuje sa na výrobu vysokokvalitných vlákien pre účely rybárskeho priemyslu, ale aj hotových finálnych silónovšnúr, určených pre rekreačný rybolov. Všetky procesy a produkty, vznikajúce v závode sú podriadené prísnemu dozoru a inšpekcii. Ak k tomu pridáte aj tradičnú Japonskú charakteristiku - kult práce a perfekcionizmu vo všetkom čo robia, potom nie je prekvapujúce že špecialisti z rybárskeho biznisu, obzvlášť v Japonsku a USA, považujú výrobky Momoi za najlepšie na svete.

Spoločnosť sa už mnoho rokov zaoberá vývojom a vylepšením vlastností nylónových vlákien a kopolymérov. A to hlavne prostredníctvom procesov kryštalizácie kopolymérových živíc a hybridizácie nylonu jeho spájaním s čiastočkami fluorokarbónu, ktoré sú veľkými tajomstvami spoločnosti. Výsledkom týchto opatrení je, že počas dvoch EFFTEXov v rade, boli produkty firmy Momoi považované za najlepšie a najinovatívnejšie.

Autor: Maťo

privlac.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment