Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

Exkluzívne „podpultové“ prúty Dragon HM80 Team Finland

Publikované : 2018-10-26 16:50:55
Kategórie : Recenzie rybárskych produktov

  Dragon HM80 Team Finland    

Ak chcete urobiť sebe, alebo svojmu blízkemu skutočne veľkú radosť kúpou nového prútu, mali by ste sa zamerať na niečo vyslovene netradičné, exkluzívne a v TOP prevedení a kvalite.

Máme pre Vás skvelú ponuku, ručne stavanú, nízko-sériovú radu prútov Dragon HM80 Team Finland.

Prúty boli vypracované pre požiadavky konkrétneho trhu a to Fínskeho. Vo svojom názve nesú prívlastok Team Finland Special Edition. Vyrobilo sa ich len zopár kusov a dá sa povedať, že ide o nekomerčný počin značky Dragon so snahou o podčiarknutie firemnej politiky byť jednotkou v prívlačovom segmente.

Vyviazané boli samozrejme ručne, a to v EU, nie v Ázii. O malopočetnosti celej edície svedčí aj ich ťažšia „vyguglovateľnosť“ :-) , napriek tomu že prvý krát boli uvedené na trh už v roku 2015.

Podarilo sa nám zabezpečiť 4 veľmi špecifické modely prútov z tejto legendárnej HM Dragon rady.

 

V ponuke máme 2 jednodiely, ktoré sú vynikajúcou voľbou do člna:

  • Jig Master 1.84m 14-42g - je ideálny na lov zubáčov gumenými nástrahami, má rýchly dynamický a pevný blank a s ľahkosťou presekne zubáčovú kostnatú papuľu. Je vhodný na vertikálny lov pod člnom, no z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že sa s ním pohodlne chytá aj pri gumovaní v diaľke. Blank je dostatočne citlivý na evidovanie vzdialenejšieho záberu zubáča a jeho tuhosť zabezpečí rýchly a efektívny zásek.
  • Monster Jerk Special 2.00m 60-120g – obdobný prút ako Jig Master, len tvrdší, vhodnejší na väčšie gumené nástrahy, kogúty, jerky. V SK podmienkach by som na neho zacielil pozornosť aj z aspektu lovu hlavátok. Je vynikajúco vyvážený a ľahký, celodenné nahadzovanie veľkých nástrah a lov v ťažkých zimných podmienkach si vyžaduje presne takýto typ prúta.




A 2 dvojdiely, koncipované skôr na lov z brehu:

 

 

Ak chcete vlastniť niečo skutočne výnimočné, odlíšiteľné od bežných komerčných produktov, nejakú „podpultovku“, neváhajte, k dispozícii je len zopár kusov týchto krásavíc. Lov s hociktorým z týchto prútov je výnimočný zážitok, veľmi ťažko sa to opisuje, majitelia HM80 vedia o čom hovorím. Ak sa ich opýtate na dojmy z užívania „HMka“, namiesto verbálneho opisu sa zväčša dostaví len tajomný úsmev.

Maťo

Privlač.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment