Najpredávanejšie produkty

Výrobcovia

Zľavnené produkty

Doplnky pre hlavátkovú sezónu

Publikované : 2018-11-27 15:12:58
Kategórie : Recenzie rybárskych produktov

Vonku je prvá snehová metelica a to v mnohých rybároch evokuje ten správny čas na vychádzku za kráľovnou našich vôd – hlavátkou podunajskou. Režim jej lovu upravuje vyhláška na obdobie 1.11. – 31.12., no z časopisu našej mladosti  – „Poľovníctva a Rybárstva“ si mnohí pamätáme, že až sneh a nečas bol nevyhnutným sprievodným príznakom jej lovu. Čo samozrejme nie je pravda, skôr nostalgia.

V predchádzajúcich sezónach sa z nášho sortimentu mimoriadne osvedčili nasledujúce úspešné hlavátkové doplnky – Prút Dragon X-treme HD a gumené nástrahy Dragon Lunatic v dĺžke 15cm, osadené na mohutných „heavy duty“ jigoch Mustad Big Game, alebo Dragon Speed HD.

  • Prút Dragon X-treme HD - séria geniálnych jednodielnych prútov v troch vrhacích záťažiach, z ktorých sa na hlavátku v slovenských podmienkach najlepšie osvedčila verzia 60-200g. Silný rýchly prút ktorý si v riečnom prúde hravo poradí aj s agresívnejšou nástrahou a spoľahlivo presekne tvrdú papuľu hlavátky.

 

  • Dragon Lunatic v dĺžke 15cmobľúbená gumená nástraha teraz aj v nových prirodzených farbách. Priložené foto hore sú od kolegov z rybárskych potrieb Tornádo Bystrica. Sám som sa čudoval že ryba reagovala aj na reflexnejšiu farbu.

 

 

  • Mustad Big Game 12/0supersilný kovaný hák v dĺžke až 12/0. V ponuke je v hmotnostiach 15 až 50g.

 

  • Dragon Speed HDopäť veľký kovaný jig, no s iným typom oblúka a v trochu menších dĺžkach 7/0 – 10/0, v hmotnostiach 5 až 35g.

 

Nenechajte lov hlavátky na náhodu a pripravte sa na ňu včas, záberov bude pravdepodobne ako šafránu, tak si už nejaký „vyhádžete“, nech Vás zbytočne nezradí niektorá zo súčasti rybárskej výbavy.

Privlac.sk

Zdieľať článok

You must be registered

Clic here to register

Add a comment